zondag 8 augustus 2010

Stage in Gent

Hey,
Op woensdag 4 augustus werd de Belgische ploegvoorgesteld aan de pers, personaliteiten uit de sport- en de politieke wereld en aan de commerciële partners van het BOIC. Nadat de voorzitter van het BOIC, Pierre-Olivier Beckers, iedereen welkom heette en eveneens Cédric Van Branteghem, medaillewinnaar van het EK atletiek in Barcelona, richtte hij zich tot de atleten en moedigde hij hen aan het beste van zichzelf te geven en vooral van deze Olympische ervaring te genieten. “Ik hoop jullie natuurlijk terug te zien op de Olympische Spelen van Rio 2016…Ik zal er ook zijn om jullie te steunen in Singapore en jullie eerste supporter zal Prins Filip zijn die er vanaf de opening van de Spelen bij is…”.
Een barbecue, aangeboden door Unilever en Delhaize (hoofdpartners van het BOIC) werd door allen naar behoren gewaardeerd. Unilever heeft bovendien het hele team extra ondersteund door hen te voorzien van een rugzak met verzorgingsproducten van Axe, Dove en Signal.
Heel de delegatie staat te popelen om het beste van zichzelf te geven en deel te nemen aan de Jeugd Olympische Spelen die in alle opzichten beloven uitzonderlijk te zijn!
Morgen stappen wij allen op het vliegtuig. Mijn volgend blog zal zodus pas binnen enkele dagen zijn vanuit het Youth Olympic Village in Singapore!

X Julie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten